• Boerderijwinkel De Elsburg: voor pure streekproducten aan de rand van Den Bosch

 • Boerderijwinkel voor pure streekproducten aan de rand van den Bosch

  Omdat wij het belangrijk vinden dat wij weten waar ons eten vandaan komt en wat er precies in zit, zijn wij onze eigen boerderijwinkel gestart. Op deze manier hebben wij het gehele proces van begin tot eind in eigen hand, waardoor wij u een puur en eerlijk product kunnen bieden.

  Bij ons vindt u vers kalfs-, lams- en rundvlees dat afkomstig is van onze boerderij. Daarnaast werken wij met speciaal geselecteerde lokale boerderijen om een compleet assortiment van overwegend biologische streekproducten aan te kunnen bieden. Zo hebben wij zuivelproducten, brood, groente en fruit en gerelateerde producten zoals jam, fruitfrisdrank, honing, kruiden en meer.

  Ook voor streekpakketten kunt u bij ons terecht. Deze pakketten met de meest smaakvolle en (veelal) biologische streekproducten worden met zorg en enthousiasme door ons samengesteld. Zo heeft u voor iedere gelegenheid een smaakvol en origineel cadeau.

  Op boerderij De Elsburg beleeft u het boerenleven. Ervaar het ook, wij geven u graag een rondleiding door de boerderijwinkel en vertellen u met alle plezier het verhaal achter onze producten, zodat ook u precies weet waar uw eten vandaan komt!

  Boerderijwinkel De Elsburg is onderdeel van Zorgboerderij De Elsburg. In onze boerderijwinkel werken wij samen met deelnemers van de zorgboerderij. Ons boerderijwinkelteam helpt u graag, wilt u meer weten over ons neem dan een kijkje op de pagina boerderijwinkelteam de Elsburg.

 • Laatste nieuws

  Open dag boerderijwinkel 22 oktober

  Open dag boerderijwinkel omdat we bijna een jaar open zijn van 12:00 uur t/m 17:00 uur  u bent uitgenodigt! Tijdens de open dag zijn er verschillende proeverijen; kaas, zuivel,[...]

  Lees verder

 • Boerderijwinkel producten

  Herefordvlees

  De Hereford runderen van de Elsburg. De dieren worden hier geboren, groeien op en worden naar een slager in de buurt gebracht. Ze eten hoofdzakelijk gras en lopen 50 weken per [...]

  Lees verder

 • Recept van de maand

  Recept pompoensoep

  Een lekkere volle pompoensoep met wortel en prei. En met pompoen erin natuurlijk.  Ingrediënten: -        1 wortel [...]

  Lees verder